2017-04-29 440 views
好多年前開始幫襯赤柱間main street最近心血來潮又想食 趁得閒即刻走番轉 點知出到去發現間野竟然冇左!!! 唯有轉場 行行下又發現哩間menu同以前main street一樣所以就衝左入去啦set dinner包沙律/湯+主菜 set已經冇左最like既泰式牛肉沙律 我地就叫左個湯加紐西蘭肉眼扒另外加個三文魚扒 湯似金寶湯 反而塊蒜蓉包又幾好食 然後肉眼扒叫左五成熟尼到好似有八成🤔都算啦 點知見到個三文魚扒仲驚嚇 啲青豆既面積仲大過塊三文魚扒😱😱唔知間野轉左手定點 所有野都差過以前好多 似去左高級茶餐廳 以後唔洗再特登出赤柱啦唉
Type of Meal
Dinner