好耐冇入過聯和墟,今日放工同老公入去買嘢順便食埋晚飯😋見到呢間餐廳幾特別Full House滿屋定食,睇個名以為係日本菜,原來係泰國菜,望到menu都好多選擇,同埋見到好多人叫外賣,見堂食仲有位我地就即刻入去😋😋😋餐廳有menu提供,亦都有張QR code俾我哋掃自己落單我地叫左2個定食汁燒澳洲Prime Grade安格斯牛小排飯配冬蔭功湯跟餐小食揀左炸雞軟骨同泰國炸蝦餅,雞軟骨份量都唔少,蝦餅就正常有一塊,2樣都炸得岩岩好,食完冇覺得好熱氣加12有杯特飲香茅柳橙茉莉花茶,唔算太甜(有d飲品唔洗加錢)安格斯牛小排燒得岩岩好,肉份量都幾多,d汁都好餸飯,老公勁快食哂成碗🤣🤣🤣汁燒黑豚肩飯(西班牙杜洛克豚肉)配冬蔭功湯,跟餐小食揀左和風蟹籽沙律同泰國炸蝦餅,加$8飲泰國凍青檸梳打首先真係要讚一讚個冬陰功湯,完全係我中意嘅味道,好正宗,又夠熱,咁凍天氣飲完又暖又開胃汁燒黑豚肩飯燒得好好食,肉嘅份量都好多,舖滿成個飯,唔食牛嘅人我非常推薦👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻和風蟹籽沙律清新🥰炸蝦餅冇得輸👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻另外我地仲叫左燒豬頸肉拼盤同巨人燒雞肉串燒豬頸肉拼盤有豬頸肉,雞牛豬串燒各一串燒得好惹味
好耐冇入過聯和墟,今日放工同老公入去買嘢順便食埋晚飯😋
見到呢間餐廳幾特別
餐廳有menu提供,亦都有張QR code俾我哋掃自己落單

我地叫左2個定食
汁燒澳洲Prime Grade安格斯牛小排飯配冬蔭功湯
加12有杯特飲香茅柳橙茉莉花茶,唔算太甜

(有d飲品唔洗加錢)

和風蟹籽沙律清新🥰
炸蝦餅冇得輸👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
另外我地仲叫左燒豬頸肉拼盤同巨人燒雞肉串

燒豬頸肉拼盤有豬頸肉,雞牛豬串燒各一串
燒得好惹味,呢個價錢有呢個份量真係好抵

巨人燒雞肉串比正常串燒大d,一樣係燒得好惹味,啲串燒點埋佢送嘅泰式串燒醬,全部好快俾我哋食晒😋😋😋😋😋

今餐真係食到捧住個肚走,人均消費大約$165,性價比極高,非常推薦👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻一定會再食😋
2024-01-23
$165 (Dinner)
  • 汁燒黑豚肩飯
  • 燒豬頸肉拼盤