2021-02-21 426 views
昨日去北角拜完年,由於開始放寬有晚市堂食,朋友提議去試吓E間餐廳。一入到去就被佢嘅一幅舊北角邨+碼頭巴士總站嘅壁畫吸引住,對於30+嘅我自然印象深刻。但由於壁畫附近有其他食客在用餐,所以就冇影到。我哋一行四人,叫咗個2人套餐,另外再散叫咗個pizza, 炸魚薯條,意粉等。2人套餐包餐湯,沙律,10安士牛扒,一個意粉或飯,飲品及甜品。就我哋所叫,每樣食物的份量都大大份,質素亦都好好。我個人比較喜歡佢嘅牛油果大蝦pizza,同套餐裡面嗰個豆腐沙律。Pizza係薄身嗰款,批邊脆而且隻蝦都好大隻。而炸魚薯條份量亦不少,好好味,但略嫌佢D薯條炸得過咗少少火。店員服務質素十分好,應我哋嘅要求,幫我哋換咗兩次碟。又定時過嚟幫我哋收拾。整體來說,我十分滿意昨晚嘅用餐經驗。

整體來說,我十分滿意昨晚嘅用餐經驗。
2021-02-20
$150 (Dinner)
  • 牛油果大蝦pizza