2017-11-12 739 views
今日同女朋友去咗試依間牛扒,講真真係未食過牛肩扒,不過我地兩個都係牛扒fans,咩都要試下嘅~兩個人就叫哂兩款牛扒,店員好細心講解flat iron係牛嘅咩部位,又解釋兩份牛扒嘅煮法同特別之處,畀個like佢先點完餐先上薯條,啲薯條啱啱炸好脆卜卜,同埋撈咗少少松露鹽非常惹味,真係超好食!跟住兩份牛扒就送到嚟啦~香草嗰份已經預先切開,食落腍身唔會韌,仲有好香嘅rosemary味,超正!試埋個Chef's Special,牛味濃郁,點埋個sauce又係另一種風味,都係好好食我地仲叫咗杯無酒精嘅mojito,食完濃味嘅牛再飲啖清新嘅mojito真係無得頂~由於啲薯條真係太好味,小弟仲encore咗兩次添薯條,希望老闆唔會認住我啦~哈哈哈

由於啲薯條真係太好味
All You Can Eat Fries
Virgin Mojito
Guest Chef's Flat Iron Steak
Herbly Flat Iron Steak
2017-11-04
Waiting Time
45 Minutes (Dine In)
All You Can Eat Fries
Virgin Mojito