2021-07-16 7858 views
🇭🇰La Rambla·佢成間餐廳都望到海景既 不過唔知點解佢無安排任何客人坐窗邊🤔😂不過都係一個慶祝既好選擇 佢氣氛好好 而且佢D staff會同你唱生日歌 仲有個煙花蠟燭添 超有feel 🥳🥳·seafood paella $450佢呢度個paella真係超有西班牙食個個感覺 佢個飯煮到岩岩好 調味都好好 而且佢超有誠意 所有海鮮都超級新鮮😍尤其係佢個西班牙紅蝦超大隻 勁彈牙 而且好濃蝦味🤤🤤之後佢地既staff會幫你將D蝦膏擠埋出黎撈落個飯度 成個飯超鮮超惹味🦐😋 ·avocado lobster $210 l truffle bikini $120呢兩個都好好食 尤其係第一個 佢係一個凍盤黎既 中間真係全部都係龍蝦肉 而且佢D龍蝦肉又係超級新鮮彈牙既 配埋個牛油果同埋面頭既三文魚籽成個口感好好🦞🤤之後個三文治都唔錯 佢個麵包烘到好脆 中間黑松露味好濃 而且中間有拉絲芝士 超鹹香🧀·churro sundae $90 l sangria de cava $128甜品我地就叫左個churro雪糕 佢呢度個churro係配焦糖醬既 估唔到都幾夾 而且唔會太甜 個雪糕就係普通雲尼拿雪糕
🇭🇰La Rambla
seafood paella $450
seafood paella

avocado lobster $210
avocado lobster
l truffle bikini $120
truffle  bikini

churro sundae

甜品我地就叫左個churro雪糕 佢呢度個churro係配焦糖醬既 估唔到都幾夾 而且唔會太甜 個雪糕就係普通雲尼拿雪糕啦😙估唔到反而係佢送比我地個個朱古力雪糕仲有驚喜 佢食落超rich 朱古力味好濃郁 我地好中意🥰之後佢呢度既sangria都好好飲 雖然入面無咩水過 但係杯野都好重果味 而且佢底個個sparkling wine好好飲 調得唔錯🍸
#rbyeat
#rby西餐
#rby中環
📍中環港景街1號國際金融中心3樓3071-3073號舖
$500 (Dinner)
Celebration
Birthday