2018-10-21 364 views
係我食過係屯門黎講最好味既既台灣野。食過小王牛肉麵,茶木,101都唔夠呢間整體都好好,價錢又平。其他三間既肉燥份量都好少,呢間最多。味道同茶木似,但茶木放好少肉燥。我食既豬排好軟好好味,但等左好耐,同檯後我十至十五分鐘叫,同我一齊上,應該成批成批咁整。煲仔飯仲快上(5分鐘)檯過豬排飯,應該整定,後尾大火加蛋就出餐。但味道都好好,大佬,出面茶餐廳有唔少貴啲,又無咁好食。所以呢間野整體真係幾好,仲包埋野飲。服務方面啲後生女係度幾大聲傾計,笑,可能太細個,間餐廳又無好嚴咁教佢地。收銀幾好,食完俾完錢想映下餐牌第日叫外賣俾自己睇,佢會主動拎另一張話可以睇下佢地有新野推出。
係我食過係屯門黎講最好味既既台灣野。