2020-07-05
💛泰灜·呢間我地想食好耐架啦 但係次次walkin都full曬 而我地份人又太隨心 難得個日有明確目標我地終於book到檯啦😍😍😍·麵包咖哩軟殼蟹 $188我一路睇中左既咖哩軟殼蟹阿🦀佢真係超級好食 個咖哩唔算辣 帶少少甜味同埋椰奶味 我自己超中意 點麵包真係超級開心🤤D麵包粒烘到好脆 個麵包碗呢就唔知係咪因為入面裝住咖哩 所以無咁脆 係鬆軟既感覺多D 都唔錯😈😈佢個軟殼蟹超大隻 唔會得炸皮 而且唔算好油膩 如果佢個咖哩入面再多D菜就好啦 佢D洋蔥超好味😋😋·馬拉盞炒通菜 $78因為咖哩麵包太大啦 所以我地就咁嗌多左一個菜😎呢個個味都惹味既 而且熱辣辣 但係佢係炒得比較爽身少少既 而我自己中意淋身D既通菜🙊🙊·#rbyeat#rby東南亞菜#rby💛#rby佐敦·📍佐敦吳松街141號地舖
麵包咖哩軟殼蟹 $188
馬拉盞炒通菜 $78