2024-08-15 170 views
一入到就有一位侍應安排入座,效率都算唔錯!然後二維碼點餐,期間我朋友想加配小食,見到餐牌寫住$39兩款小食,甘我地就自己打算點,搵唔到$39兩款小食嘅優惠,咁就舉手搵侍應,有一位姓郭嘅(應該係呢度嘅經理)我見名牌有個IC兩個字,就過嚟迎接我哋,速度都好快,佢就教我哋喺手機度落,然後幫我哋轉價錢,態度都好好,另外我朋友點咗海南雞飯,期間冇嗌嘢飲,就順便問埋嘢飲點樣轉價錢,佢都好樂意咁答我哋,而且好細心咁教埋我哋點樣落單,最後仲推介咗我哋食嗰款南洋包,真係好好食,冇介紹錯!個海南雞真係做到好滑,正!值得一讚!😋😋
2024-08-11
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner