2021-06-17
🇭🇰陳新記·我地之前咪去左Arca staycation既 難得黎到呢邊 所以我地就試左幾間網上面推介既小店😌😌·招牌一口西多士$30呢一個真係超好食 佢係真係新鮮即炸嘅 一上枱嘅時候超級熱辣辣😍佢嗰麵包厚度剛剛好 出面脆得黎 入面仲係好蓬鬆既 而且花生醬味同蛋味都好夠 超級好味🤩🤩·魚蛋魚片頭雲吞米粉$43 l 炸魚片頭$25佢既魚蛋魚片都好重魚味 而且都幾彈牙 唔錯😎之後佢個雲吞主要係豬肉餡既 唔係好似平時既雲吞 但係味道都可以既 而且唔知係咪因為佢地煮得多魚蛋 佢地個湯幾重魚蛋味 我自己幾中意🐟因為見佢D魚蛋幾出色 我地就加單叫多左個炸魚片頭 呢個就麻麻地啦🙊佢個魚片頭無想像中咁彈牙 但係佢個泰式辣醬同沙律醬溝埋出奇地幾夾😎😎·📍鴨脷洲鴨利洲大街鴨利洲市政大廈1樓
招牌一口西多士$30
魚蛋魚片頭雲吞米粉$43 l 炸魚片頭$25