2024-05-19 1261 views
🇭🇰本命鐵板燒·晚餐鐵板燒一人前 命 $788呢間佢岩岩開幕既時候我已經食過啦 近排佢有個優惠 每消費$1,500就送1隻龍蝦 姐係每2個人就送一隻 開心🥳🥳·龍蝦 l 北海道帆立貝 l 大蝦 l 甘鯛 l 鵝肝佢個龍蝦超級好食 佢係好大隻 而且煮到啱啱好 中間仲係勁嫩 龍蝦肉質勁好 配埋佢用龍蝦膏整既汁超鮮 我自己好中意🦞🤤🤤之後佢個帆立貝都唔錯 好厚身 而且好甜😎個大蝦都好有驚喜 佢係超彈牙🦐之後個甘鯛就配左個南瓜海膽忌廉汁 佢呢個個汁好正 不過我自己覺得佢個魚就煮耐左少少🐟🫢🫢最後佢個鵝肝都配搭得好好 佢係用左蘋果片 同加埋好多水果做伴碟 食落清爽好多🍎🪿☺️☺️·鹿兒島和牛 l 豬扒 l 黑豚薄餅之後肉類佢都好出色 佢個和牛好嫩 油脂都好好🐮另外個豬扒都好有驚喜 佢係好厚身 而且師傅慢煮咁煎 出黎成個豬扒都好tender而且鎖住曬肉汁 超正🐷個黑豚薄餅就係包住左好多料投既 都唔錯 但係前兩個肉好味啲😈😈·菠蘿可爾必思 l 青檸梳打$28之後佢仲有前菜 飯 魚湯 炒野菜 同甜品 我地最後食到超飽 比較有驚喜係佢前菜個鮟鱇魚肝質感好好 之後個菠蘿可爾必思我自己都好推介 佢入面係超多真菠
🇭🇰本命鐵板燒
之後佢仲有前菜 飯 魚湯 炒野菜 同甜品 我地最後食到超飽
鮟鱇魚肝
比較有驚喜係佢前菜個鮟鱇魚肝質感好好
菠蘿可爾必思
之後個菠蘿可爾必思我自己都好推介 佢入面係超多真菠蘿果肉 配鐵板燒一流🍍
#rbyeat
#rby日本菜 #rby鐵板燒