2021-11-04
Omg chicken 今日難得同朋友聚聚,佢提議去我屋企附近試吓唔同嘅嘢食,立即諗起依一間餐廳,因為佢地都算同區來講性價比高嘅餐廳二人套餐除咗有Pizza ,沙律,仲有六件雞2杯飲品,選擇都幾多首先嚟咗個沙律,佢哋嘅份量都幾大就好健康又好好味,減少好多罪惡感煙三文魚羽衣甘藍pizza,佢哋係份量都幾多,煙三文魚嘅比例嚇死人幾多,Pizza餅底脆薄好好味川味青花椒烤雞,一開始以為好啦,原來都唔算,有青花椒嘅香味,烤雞岩岩好好味😋食完個二人餐都唔夠喉,朋友仲想食多啲我哋就叫咗依個芝士鍋三重奏,惹味燒烤醬,蜜糖芥茉醬,韓式甜辣醬,一次食晒咁多唔同嘅口味,在賠償芝士火鍋真係可以做到拉絲嘅感覺,絕對係非常之滿足愛食雞腳我當然就覺得依間餐廳非常之唔錯又甘多種選擇嘅口味,絕對啱貪心嘅我
二人套餐
除咗有Pizza ,沙律,仲有六件雞2杯飲品,選擇都幾多