2020-07-05 569 views
舊朋友相約去食飯,佢哋決定去食越南餐,上去openrice搵下有咩食,😎見到九龍城有一間特式越南餐館 ,我哋決一齊去食,入到店裏面發現裝修間格唔錯,而且餐具碗筷主要用粉色系列,好有色彩 。😍睇完餐牌之後, 我哋決定叫咗雞翼,法包,加青口試下先,雞翼嚟到時已經聞到香味,食落外層又香又脆,內層肉質又滑,味道一流😍😍 ,再試埋個法包真係好有特色 ,牛油果同蝦嘅味道配襯得好夾,跟住再叫咗個湯檬, 牛肉串同蕃薯條 ,蕃薯條味道好新鮮,😆牛肉串又軟又淋 ,湯檬個湯底係用蟹肉蕃茄烹調,非常特別。👍食完真係好滿足,下次都想再黎食,試下其他食物!
食完真係好滿足,下次都想再黎食,試下其他食物!
2020-07-04
Type of Meal