2020-11-20 146 views
燒洒一族,坐落喺大圍顯徑街市入面,地址相當容易揾,嚟到呢度~第一時間買盒惹味香辣烤雞肶飯,真係好抵食,$30元一盒(大大盒),仲可以配埋黑椒汁,如果換轉係喺其他地區,例如油尖旺、或者係中上環區,食番同一樣嘅嘢,隨時都要$50-$60元,所以真心講句,真係堅抵!另外我又買咗一盒德國烤香腸,有黑椒腸同雞肉腸,兩款都非常好食,腸衣咬落好脆,肉質結實,肉味香濃,愛嚟做餐前小食最好不過,其實除咗我自己買呢兩款食品外,仲有其他好多款式嘅食品,例如:脆皮燒豬手、醬燒五花腩、燒排骨、各款精美飯盒及酒醉系列食品等,總之款式多到不能盡錄,順帶一提:呢度嘅環境真係相當乾淨同舒服,而且街市入面冷氣又夠凍,完全冇焗促嘅感覺,邨內街坊及其他外來顧客都可以喺一個好舒服嘅環境下盡情選購鍾意嘅食品,的確係一件賞心樂事!
2020-11-19
Waiting Time
15 Minutes (TakeAway)
$60 (Dinner)
  • 香辣雞肶飯、烤德國香腸