最近去左旺角既chiba吃吧食西餐,好鐘意食西餐架,今次去呢間樓上餐廳果然無令我失望🥰我地點左1個小食+2個主菜+2杯飲品,已經好飽好滿足!❤️🍽吃吧招牌拼盤,呢個拼盤有三款小食,每個小食味道都唔錯好特別,每一款都好用心製作。💕🐂慢煮甜酒燴和牛面頰,呢一味係我最鍾意食嘅,佢用慢煮出嚟嘅和牛肉非常之淋身,慢煮嘅方法可以鎖住肉汁,加埋用甜酒燴嘅汁,成個味道好夾呀!😋🥕蘆筍煙三文魚大啡菇意大利飯,意大利飯嘅軟硬適中,跟住配埋個意大利飯,加埋大啡菇同埋啲汁非常好食。🥰🍪曲奇朱古力奶昔,呢個非常之特別,上面有大大粒既爆谷,配埋濃濃嘅朱古力沙冰,非常好食。🍫炭燒榛子朱古力,濃濃既朱古力,上面舖滿棉花糖,好好飲呀!☕️
Type of Meal
Dinner