2023-03-26 38 views
於OPENRICE BOOK 位可以單點全單9折,但套餐沒有。晚上8點半去食,依然有好多人食緊。有一人套餐及二人套餐,由於套餐有小食及飲品,比較抵之下揀左套餐啦。叫了一個二人套餐$218,需要加一服務費,點了火灸叉燒醬油拉麵及辛辣蝦湯拉麵,小食點了炸魷魚鬚。由於炸魷魚鬚太好食了,,,好快食哂,,,佢唔係真係鬚黎,其實佢係魷魚圈咁樣..唔記得左影相,哈哈哈,只有影左拉麵,拉麵都好好食。第一次寫呢間食評,同樣不是第一次食..依然覺得好好食,下次會繼續幫襯,試下其他口味。辛辣蝦湯拉麵湯底有好多蝦,份量好足火灸叉燒醬油拉麵拉麵軟硬適中,我個人覺得好好食,叉燒都好食,但我無食到D肥膏,如果少DD肥膏會有100分,哈哈哈
晚上8點半去食,依然有好多人食緊。

辛辣蝦湯拉麵

湯底有好多蝦,份量好足

2023-03-26
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$119.9 (Dinner)