2008-12-07 9 views
深愛 New York Fries既 Cheese sauce每次去 Toronto 一定會食聽聞係香港會開分店~但係一直唔知幾時開~~尋晚偶然睇到 Lemon Tea 既食評~~即卡走左去食叫左好好味既 Poutine + (Regular Fries + Cheese sauce)Poutine 上的是Cheese Curds +GravyGravy 味道非常濃郁~~牛味濃度剛好~ ~~ 又唔會槍左Cheese Curds 既味道再加上Gravy 既熱力令D 芝士溶化~係非常好既配答再黎 Regular Fries + Cheese sauce Cheese sauce 係好濃既 Cheddar Cheese 味~熱辣辣點 薯條 係非常非常好味提一提 New York Fries 既薯條係連皮炸所以同平時出街食個D 好唔同同埋一定要 "襯" 熱食... 凍左味道差好遠Service 黎講, 我覺得 ok ...收銀姐姐 可能仲未熟D Menu~我講左兩次都搞唔清楚我要乜~但佢真係好有耐性甘了解我要乜羅~底讚另外位哥哥不斷派試食裝薯條~ 非常親切坐位係比較少的~~ 大約係坐到20人~
每次去 Toronto 一定會食
聽聞係香港會開分店~
但係一直唔知幾時開~~
尋晚偶然睇到 Lemon Tea 既食評~~
即卡走左去食

再加上Gravy 既熱力令D 芝士溶化~
係非常好既配答

熱辣辣點 薯條 係非常非常好味

提一提 New York Fries 既薯條係連皮炸
所以同平時出街食個D 好唔同
同埋一定要 "襯" 熱食... 凍左味道差好遠

Service 黎講, 我覺得 ok ...
收銀姐姐 可能仲未熟D Menu~
我講左兩次都搞唔清楚我要乜~
但佢真係好有耐性甘了解我要乜羅~
底讚

另外位哥哥不斷派試食裝薯條~ 非常親切

坐位係比較少的~~ 大約係坐到20人~
有一D 位係室外對海既

由於新開, 所以商場directory 係未list 到出黎
總之係Zara 個層, 往海皮方向行~~舖位係Adidas 對面

價錢係比一般快餐店貴
但係我覺得好好食羅
Regular Fries ($26) + Cheese sauce (+$8.5)
Poutine $37
Fries+Cheesesauce (R)Poutine