2021-05-30 368 views
💛#黃店繼續大角咀黃店地圖集中地😋去開大角咀強烈建議要去食下依個越南包!好好食!不過只供外帶,我夜晚去到見到有好多人買外賣走🥰👓經典越南法包 半個(約4.5吋)/$30 全個(約9吋)/$50越南包有扎肉、烤肉、甘筍、蘿蔔、肝醬、蛋黃醬、青蔥、芫荽、辣椒、豬肉鬆🥖因為後尾要去食星洲總廚所以淨係食咗半個,另外仲有套餐可選!每條法包烤好會塗醬,放醃菜扎肉蔬菜再灑上肉鬆,最後幾滴美極。採用本地廠半熟法包,即點乏再入爐翻烤,所以係外脆內軟好食,唔會又凍又韌又乾。原來扎肉都有3款,豬耳木耳、黑椒、原味。甘筍青瓜絲等蔬菜配料夠爽脆,醃蘿蔔少許酸味開胃。配料相當豐富夠飽肚。我最鍾意嗰醬汁因為好惹味!用美國牛肝醬同自家鮮打蛋黃醬開胃,整體有啲鹹香味👍🏻評分:8.5/10
💛#黃店

因為後尾要去食星洲總廚所以淨係食咗半個,另外仲有套餐可選!
評分:8.5/10