前排去完西班牙,心思思好掛住就諗住試吓喺香港食,試左西班牙檸檬啤酒🍺,酒精濃度唔高,入口好清香。我晚餐時段係$58一杯,Happy Hour 時段$38 1杯‬ 更加抵,建議大家喺呢個時間嚟吞拿魚沙律:吞拿魚好厚肉,好肥美蒜片蝦:呢道簡直係西班牙名菜,佢呢度都做得好,啲蝦係新鮮彈牙,蒜油香味好出,佢仲配埋超級香脆嘅蒜蓉包,夾埋一齊食西班牙海鮮燉飯:呢個超級足料,上面嘅海鮮鋪得好滿,燉飯有咬口,啲汁唔知係咪錯覺,好似食到龍蝦味西班牙脆乳豬:我超鍾意呢個,啲皮烤得好脆,入面又好Juicy,本身擔心會唔會好乾柴,但完全唔會,旁邊仲有焦糖鳳梨,非常解膩😋

吞拿魚沙律:吞拿魚好厚肉,好肥美

2024-10-24
Type of Meal