2019-12-08 44 views
假日想同friend搵地方玩switch,以cafe為首選,想要坐得舒服,搵咗一輪就黎咗呢度。呢度係坐得幾舒服嘅,假日黎到下午茶時間都唔多人,所以坐得好舒服,係暗咗少少。嘢食方面叫咗兩個餐。食T嘅食呢個,芝士煙肉薯條!雖然唔夠脆但係幾好食,芝士夠多,每條都有。偶搭煙肉更正。叫嘢飲加32可配呢個。嘢飲要咗tiramesu朱古力,幾香,飲落唔差,但未算好驚喜,略貴。($45)叫咗個自家製肉醬意粉,賣相頗好,一上碟堅熱,啱啱焗好嘅。但其實兩者合埋又唔算特別好味或者夾。或者因為無焗嘅感覺?叫咗熱柑桔檸檬紅茶,正常水準。佢餐飲啲收費我覺得以食嘢黎講係偏貴嘅。食物的話亦未算好好味。不過黎呢度嘅重點係坐低打機/傾長偈的話,呢度係十分十分舒適嘅。

叫咗熱柑桔檸檬紅茶,正常水準。