2019-06-02 680 views
好少野食,價錢比起香港其他串串鍋是平價,148@1個人,兩個湯底就要加$20,食物種類太少了,比起普通的火鍋酒樓更少,only1款牛肉(辣),唔食辣既朋友就會無風食,only1款豬頸肉...新鮮欠佳!沒有海鮮,菜類得啲菇呀金菇栗米等,如果是想試一試串串鍋,可以試下既,但試完就感覺無下次,第一,食物種類少(尤其愛食肉既朋友,呢度無野食!)第二,環境太嘈(唔係多人食既嘈,而係隔離定唔知樓上裝修!地震甘!第三,價錢上比香港既串串鍋平(如果你食好多好多野既話)但比大陸既貴(比起正宗既火鍋湯底差太遠了)加上比起火鍋店既價都是差不多,價錢一般可惜CP值低!第四:火鍋湯底一般,叫左一個重慶麻辣(得辣味,唔香唔麻)另一個胡椒豬肚(清湯味,很淡)總括而言,可一不可再!一分錢 一分貨!

總括而言,可一不可再!一分錢 一分貨!