2024-09-01 133 views
本身諗住食鼎泰豐,等位嘅時候周圍行吓經過見到啲嘢食選擇幾多同埋好多人等緊位,又有我最鍾意嘅粥食 選擇亦都好多所以諗住喺度排吓隊都得!可能暑假關係都排咗半個鐘呢個海蜇超級差!賣$92但係得超少嘅份量味道算正常,但係夾埋應該一個細飯碗都唔夠叉燒包,反而係食到最後嗌 先叫做正常,因為前面嗰啲太難食 但係個皮都唔鬆軟本身好想食螺頭燉湯, $105諗住佢足料啲,但係原來都令人失望,螺頭食得出係下價質素都好青龍嘅,飲到底會覺得鹹,不過真係好少材料,而且啲材料又唔係貴 酒樓嗌燉湯,而且係高級嗰啲仲抵食㖭啊 人哋足料超多腸粉嘅腸皮都普通叫做合格呢個係我最想食嘅及第粥 但係竟然好差好差!個粥好淡味,豬潤超級薄,而且有一個神奇嘅蛋口口感 好唔正常嘅口感😇好似咬落去好彈用啲力切斷 感覺好奇異而且材料份量超小每樣都係鼻屎咁大兩件質素對返佢價錢,雞幾鮮味紮實口感,魚肚都OK !不過好多油唔知點解 睇張相都睇到成層油🧐補充一句佢呢度啲點心基本上都係$50起,係高級餐廳買嘢價錢!食完之後計一計,其實佢仲貴過鼎泰豐,而佢份量同質素都比較少真係好難得食到咁差超級唔明白,點解呢間會咁多人等位?順帶一提,環境普通,如果唔係
所以諗住喺度排吓隊都得!可能暑假關係都排咗半個鐘
呢個海蜇超級差!賣$92但係得超少嘅份量
味道算正常,但係夾埋應該一個細飯碗都唔夠
腸粉嘅腸皮都普通叫做合格

而且材料份量超小每樣都係鼻屎咁大兩件
真係好難得食到咁差

超級唔明白,點解呢間會咁多人等位?

順帶一提,環境普通,如果唔係坐卡位就會好擠迫同隔籬枱
而且呢度唔知點解係回音好大超嘈

服務質素都麻麻哋,飲茶係要問佢加水,唔會有一壺茶係枱面,而且佢係唔會幫你主動㗎,有陣時想搵人加都好難叫到人😇😇😇😇😇
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Lunch