難得收早,諗住發掘一下新嘢食。西營盤呢邊Dinner時間偏靜,周圍餐廳都唔會話好爆場。不過我就係想收工relax啲,專登走去啲無咁人多嘈雜嘅地方。外觀見到間餐廳幾清新,又有得座窗邊位,就入去試吓啦。本身以為係普通西餐,點知打開menu先發現原來食墨西哥菜😂不過都ok嘅,當食吓新鮮感,之前都未食過🤪🇲🇽Taco(3 pcs)可以自選3款食材我就揀咗豬、魚、菇🍄仲配咗2款醬汁食落層次豐富,又有肉又有菜,最緊要係有creamy又香嘅牛油果溶喺面🥑好食!🇲🇽Chimichanga(2 pcs)可以自選2款食材我就揀咗1雞1豬外層好香脆!入面好多料,超好食!🇲🇽Signature fried chicken 上菜見到好黑,仲以為係咪炸過咗龍,點知原來啱啱好💪🏻肉質又嫩又滑🇲🇽Birria Beef Stew最後都係想食啲米飯,所以叫咗呢款!個汁好特別,唔同平時成日食到炆牛腩,呢個質地似湯嘅汁,食落反而個味好濃厚!牛肉都好嫩💕但飯嘅量真係少咗啲!最後仲叫咗杯朱古力飲品,都好香濃🥰成餐飯都好滿足,可能下次會想試吓晏晝嚟食,會仲清新!

難得收早,諗住發掘一下新嘢食。
西營盤呢邊Dinner時間偏靜,周圍餐廳都唔會話好爆場。
外觀見到間餐廳幾清新,又有得座窗邊位,就入去試吓啦。
本身以為係普通西餐,點知打開menu先發現原來食墨西哥菜😂
不過都ok嘅,當食吓新鮮感,之前都未食過🤪

🇲🇽Taco(3 pcs)
可以自選3款食材
我就揀咗豬、魚、菇🍄
仲配咗2款醬汁
好食!

🇲🇽Chimichanga(2 pcs)
可以自選2款食材
我就揀咗1雞1豬
外層好香脆!
入面好多料,超好食!

🇲🇽Signature fried chicken
上菜見到好黑,仲以為係咪炸過咗龍,
點知原來啱啱好💪🏻肉質又嫩又滑

🇲🇽Birria Beef Stew
最後都係想食啲米飯,所以叫咗呢款!
個汁好特別,唔同平時成日食到炆牛腩,
呢個質地似湯嘅汁,食落反而個味好濃厚!
牛肉都好嫩💕
但飯嘅量真係少咗啲!

最後仲叫咗杯朱古力飲品,
都好香濃🥰

成餐飯都好滿足,可能下次會想試吓晏晝嚟食,會仲清新!
Signature fried chicken
Birria Beef Stew
Chimichanga
Taco
Signature fried chicken
Birria Beef Stew
Chimichanga
Taco