2013-02-25 122 views
今日媽子生日,諗住同母親大人食好d,食d特別野,係openrice搵左呢間餐廳,真係好後悔. 無論環境,選擇,價錢,味道,份量,都唔合格.環境:成個"餐廳"唔夠150尺,有5張枱,可以坐到15,6人左右.地方細唔係問題,但佢枱細,凳矮,好迫,坐得好唔舒服.選擇:除左兩個set dinner,得唔夠20種hot dish,有一半要預定,如果多幾個人想食多幾種都冇. 重話係中東菜、土耳其菜、西餐廳,根本就冇乜可以選.價錢:貴,每一樣都要成150,連兩塊冷冷乾乾既所謂薄餅都夠譫收我58份量:少,我一個人可以食兩碟,我一家4口,叫左4個菜加薄餅,每人都唔夠飽味道:一般,唔可以話難食,但同好食差好遠,唔值呢個價錢. 尤其係個什麼乳酪雞,根本就係白烚雪藏雞胸再加d乳酪同香料,淡而無味4個人食左809,唔好食,唔飽,坐得唔舒服. 唔好話800,400都俾多佢. 諗唔到有咩理由會再泥,食大快活好過佢.我本身對食都冇乜要求,第一次食完一間餐廳覺得差到要上openrice話俾人知間餐廳有幾差,希望唔會再有人受害.

2013-02-25
$200 (Dinner)
Celebration
Birthday