2023-05-08 106 views
好耐無食串燒,好想食,提早咗收工就特登落旺角食呢間串燒陣之前睇open rice見到好多人話唔錯就唻試下佢哋係用QR Code落單,我叫咗小辣,燒雞軟骨、燒土豆片、燒雞皮、燒韭菜、燒虎皮青椒各一串,蒜蓉燒大茄子、燒雞泡魚乾、燒朱古力香蕉各一客,再加一罐零度可樂,埋單$232首先第一樣到就係燒雞泡魚乾,味道ok但係稍嫌燒得唔夠乾身。再唻就係蒜蓉大茄子、燒土豆片、青椒、雞軟骨同雞皮。茄子味道食落ok嘅,其他幾樣都係同一個問題,燒得唔夠乾身,就以土豆片為例,完全唔覺得係燒,似烚熟完,輕輕煎兩下咁最後就係燒韭菜同朱古力香蕉。韭菜都係一般,朱古力香蕉唔得,無乜朱古力味,似食緊香茅蓉。我去到6點幾,得我一個客,都燒得唔好。如果多人我都唔知會變成點。。。。全部食物都好似係咁二燒兩下咁。。。。失望,唔會再唻
好耐無食串燒,好想食,提早咗收工就特登落旺角食呢間串燒陣
之前睇open rice見到好多人話唔錯就唻試下

首先第一樣到就係燒雞泡魚乾,味道ok但係稍嫌燒得唔夠乾身。
2023-05-03
Type of Meal