2024-03-24
又係新都城呀,突然想食炸雞又想食窩夫 🐔🧇比我地搵到呢間一筆兩得既餐廳 #mr.min_chicken 佢就係😍《Simply Waffles x Mr.閔》😍佢店面唔算大,不過真係禾稈冚珍珠😏,啲野食質素相當高🤓加上佢既套餐又真係好抵😱😱,炸雞套餐$68-78,仲可以半價加飲品👍🩵紫菜飯卷配無骨雞及蒜香醬:好大份!個炸雞熱辣辣超脆口!咬落去係有汁嫁!一啲都唔乾!個#kimbab 都好足料,大大舊💙炸日本南瓜片:呢個覺得係必叫既!因為係外脆內軟,個炸粉唔馬虎係有味既外皮再加香甜既南瓜,絕配😝🩵韓式炸豆腐:拿唔係百X豆腐喇🤣真係有咬口既,有質感既炸豆腐黎💙韓國水冷麵配牛肉凍湯:呢個係瑤媽韓食最愛🥰,見到有得食就立即叫番個,個湯底正,冷麵配埋泡菜真係好好味🩵主角甜品💙🍓白雪草莓窩夫🧇:十個LIKE呀真係👍!個牛角包窩夫焗到脆口又香甜,忌廉夠滑,士多啤梨唔酸,完勝,難怪瑤瑤由影相開始已經偷食緊🤭🤭🩵最後講埋野飲先:瑤媽飲🍏青蘋果梳打:唔太甜好清新。瑤瑤飲🍓士多啤梨奶:鮮奶加左士多啤梨醬同果肉,瑤姐表示讚好😁佢仲有好多口味既Waffles,下次要再去試另一隻味!瑤媽睇中佢個焦糖脆餅香蕉窩夫🍌!
佢就係😍《Simply Waffles x Mr.閔》😍
佢店面唔算大,不過真係禾稈冚珍珠😏,啲野食質素相當高🤓
佢仲有好多口味既Waffles,下次要再去試另一隻味!瑤媽睇中佢個焦糖脆餅香蕉窩夫🍌!一定超正😋😋