2019-09-15 96 views
自己好鍾意食壽司 所以成日去周圍發掘下邊到有壽司店食 點知朋友知道我鍾意食壽司所以星期六就去左食呢間野 元朗壽司店真係冇得輸 大件而且勁平 所以每晚都勁多人排隊 好彩個日我地六點就去到 所以唔洗等位就可以入去食了 我地五個人叫左好多野食 好似食緊放題咁 哈哈手卷系列:有八爪魚 螺肉 魷魚 海膽手卷 食材都非常新鮮 海膽好鮮味 另外朋友好想有fresh既感覺 所以叫左二人前芒果鮮蝦沙律 果然冇叫錯 酸酸甜甜 好開胃 係開飯前食一流魚生 新鮮到不得了 特別鍾意佢既三文魚 好滑 入口即溶 另外叫左一些壽司 超級大件 食一兩件已經覺得好飽 份量十足 性價比高鰻魚壽司 長長既鰻魚 絕對唔會有覺得唔抵食既感覺 而且新鮮 絕對要點明太子雞翼 朋友叫的 佢話有d辣辣地 食唔到辣既朋友仔可以考慮叫唔叫牛舌 好嫰多汁 好食炸物 炸薯仔 咸咸甜甜的 而且即叫即炸 絕不行貨 好似食了一個物超所值既放題 人均140元 食到飽飽的 加上又大件又新鮮 鍾意食壽司既你就唔好錯過啦 超級推介!!!!

手卷系列:

有八爪魚 螺肉 魷魚 海膽手卷 食材都非常新鮮 海膽好鮮味