2024-09-14 485 views
最近抵制東大街,所以行遠少少睇吓有咩食。呢個係筲箕灣頭,穿過晒成個街市過埋馬路先見到。呢個年代,仲有$30-40個餐,真係唔敢相信,佢外賣自取仲平,但係因為行返公司路途遙遠,我哋都係選擇坐低堂食。我哋嗌咗個瑞士雞髀餐,配紅米飯, $36有埋嘢飲。真係普通燒味飯都做唔到。😂😂仲要上菜嘅時候超驚喜,個紅米飯係心形堆砌。滷水雞髀軟硬入味,仲配咗一條秋葵同蕃茄仔。最過分嘅係,佢嘢飲,都精緻到不得了,檸檬分開上。😂呢個我係會所先感受過。跟住我哋嗌咗自選扒餐,佢好似all day Breakfast咁,可以揀一個扒一個汁,兩隻烚蛋或者兩隻炒蛋蛋,配麵包或者配薯角。咁樣加埋先係$45😂😂😂餐廳裝修有特色,有古典風,而且乾淨舒適,店員態度超好,呢個真係有下次。
最近抵制東大街,所以行遠少少睇吓有咩食。
呢個係筲箕灣頭,穿過晒成個街市過埋馬路先見到。

$50 (Lunch)