2006-02-07
同女朋友黎食晚餐, 下午訂位留卡位, 去到唔係咁多人, 不過d 人都坐哂卡位, 好彩book 定先...今次service 真係100分, 有waiter 全程充滿笑容, 又唔會趕人拿拿臨落單可以慢慢睇. 最後叫左一份cheese fries ($52), ribs & chicken chest ($142), 個主菜+ $20 有多份salad.個cheese fries 真係好好味, cheese 好香, 又夠熱, 不過份量太多, 兩個人要食哂係好辛苦既事... 跟住個salad 個份量都ok, d 菜好新鮮... 之後到個黑色既包上, 少少甜加埋d cream (or butter?) 一齊食真係勁正! 同埋又軟又熱, 可惜個肚唔爭氣, otherwise 一定要整多個! 最後到個ribs & chicken chest, 雞胸好有肉味, 原全唔覺"鞋" 或者乾, 個sauce 少少辣好好味! 期實食到依到都ok 飽, 個ribs 係3/4 size, 都ok 啦~ 仲有伴碟d fries 都ok 架, 不過食唔哂.我地食完再坐多一陣先走, 因為果度環境氣氛都幾好. 果時多人
我地食完再坐多一陣先走, 因為果度環境氣氛都幾好. 果時多人d, 不過d waiters 都仲好好服務. 最後同個waiter 講所有fries 打包~ 佢用個盒入起跟住比個好似mcdonald 外賣果d 紙袋我地, haha 幾好幾好.