2019-09-16
朋友在附近反工,中午有食過,話覺得味道唔差又抵食,今日放假,佢有份文件要反公司取,所以我地就順便係昵到食午餐。如果唔係朋友係呢到附近反工,真係唔知昵到有間甘好昧既藥膳養生台灣面我地叫左1-藥膳古早牛肉湯手上面2-蟲草花藥膳農場🐔米線3-鹵水🐔翼4-牛奶咖啡和黑咖啡藥膳古早牛肉湯手工麵—-牛肉濃香湯味,望見已經覺得流灑口水,加上牛肉味濃郁飄香,😋😋😋😋😋牛肉入味炇得又夠腍,手工面軟熟又帶有煙硬,口感一流👍藥膳蟲草花農場雞湯米線—-雞肉滑溜,蟲草花清甜爽口,藥膳雞湯味道清香甜美,平日我食湯面米線米粉之類,好小會將湯🥣飲洒,今日呢個藥膳草蟲雞湯,味道香甜滑溜又正氣,我完全係一點兒也沒有剩下,全吃清光😂😂😂🤣🤣🤣🤣𠧧水雞翼——味道比平日吃的鹵水好味,因為佢做的味道有點似瑞士雞翼,所以味道較比一般的鹵水雞翼好味👍地方需小,但也坐得舒適,原本想喝佢地自家制既🌹花🌼茶,但可惜賣哂,甘我就等下次去食既時候先再試下佢地既自家制花茶🤗
1-藥膳古早牛肉湯手上面
2-蟲草花藥膳農場🐔米線