2024-07-26 641 views
自費的!創意嚟講,hama sushi真係好高分,佢好多組合都好有驚喜同好搞笑🤣 決定揀幾樣同大家分享吓!要讚一樣嘢就係佢上菜速度超快,啲壽司係30秒內就已經送到,就算係拉麵都上得超快🤣🤣👍🏻👍🏻印象深刻組:⭐️炙燒芝士沙律醬漢堡扒不得不提呢一個漢堡扒壽司!唔知點解覺得好香港人食法😂 芝士漢堡扒食落有少少鹹,但係係好正路嘅味道,冇伏可試😂⭐️香辣京蔥絲海螺唔係講笑,呢個都真係幾辣,對我嘅味蕾好有衝擊😂 唔食得辣嘅朋友仔唔好亂咁試!好食可以嗌:⭐️隻燒焦糖芝士沙律醬扇貝焦糖芝士沙律醬呢三樣嘢加埋係唔會唔好食的🤣 可以放心嗌⭐️三文魚籽特盛松葉蟹肉海苔包依家做緊松葉蟹祭,試咗幾款呢一個最好食⭐️松葉蟹和風芡汁茶碗蒸呢個茶碗蒸蛋味好重,同埋佢性價比都幾高,冇記錯好似先$20左右冇咁推介⭐️Wagyu烤牛肉軍艦有啲乾身同冇咩牛味⭐️炙燒香滑鵝肝有啲澀,個人麻麻哋呢款⭐️炸吞拿魚天婦羅大伏 完全唔知自己食緊咩。。。
自費的!

印象深刻組:
⭐️炙燒芝士沙律醬漢堡扒

⭐️香辣京蔥絲海螺

好食可以嗌:
⭐️隻燒焦糖芝士沙律醬扇貝
焦糖芝士沙律醬呢三樣嘢加埋係唔會唔好食的🤣 可以放心嗌

⭐️三文魚籽特盛松葉蟹肉海苔包
依家做緊松葉蟹祭,試咗幾款呢一個最好食

⭐️松葉蟹和風芡汁茶碗蒸

冇咁推介
⭐️Wagyu烤牛肉軍艦
有啲乾身同冇咩牛味

⭐️炙燒香滑鵝肝
有啲澀,個人麻麻哋呢款

⭐️炸吞拿魚天婦羅
大伏 完全唔知自己食緊咩。。。