2023-05-09
中環伊利近利一間型格小店第一眼俾門口既霓虹燈同好chill既音樂吸引入黎店內既裝潢設計有唔同既宗教細節 古靈精怪咁揀左幾樣野食 味道超越左menu俾我既期望🤣適合放鬆, 拍拖既餐廳!1. Mac Daddy n Cheese $98- 芝士愛好者一定鍾意既菜式, 濃厚既芝士混合通粉, 第一次咁食通粉, 驚喜十足👍2. Cauliflower$88- 我不是素食愛好者都愛上呢個菜式, 望落去個外表平平無奇,椰菜花配埋啲乳酪番石榴籽,又出奇地夾同味道都幾創新,不知不覺已經成碟食晒3. Crab Cake$128- 炸蟹餅配個tartar 醬,蟹餅上有一粒粒既蕃茄, 桃。 食到蟹餅既香脆, 但唔會油膩!4. Hanger Steak 10oz$248濃郁嘅蒜香炭燒牛扒- 呢個必叫, 牛扒已切件上, 牛扒五成熟, 食落有濃濃既炭燒味, 肉質幼嫰, 好耐冇食過咁好食既牛扒了。 配大大份粗薯條, 口感味道一流!星期二仲要有買一送一優惠😝5. Holy water$108- 西瓜味既Gin 酒, 易入口。 係特色小店內, 飲一啖酒, 氣氛就來了!
第一眼俾門口既霓虹燈同好chill既音樂吸引入黎
店內既裝潢設計有唔同既宗教細節 古靈精怪咁
揀左幾樣野食 味道超越左menu俾我既期望🤣
適合放鬆, 拍拖既餐廳!
4. Hanger Steak 10oz$248