2024-07-26
一入餐廳就已經見到一個小型表演台,原來逢星期五晚上7:30後live band 表演。⭐️Mozzarella Sticks & Onion Rings⭐️芝士條外脆內軟,口感煙煙韌韌,用口咬開後即見到芝士拉絲。洋蔥圈炸得好香脆,加埋兩款特製醬汁一齊食,味道一流。⭐️Taco - Braised Beef ⭐️餐牌上有好多Taco 配料可以按自己喜好選擇。今次我哋揀咗牛肉試一試。一上枱見到顏色豐富,見到都流口水,另備有兩種辣醬供應,可因個人喜好而添加。餐廳亦準備咗手套,方便我哋可以用手食。Taco一放入口已經食到食材的鮮味,牛肉是特別醃製過,帶點鹹味。⭐️Before Dating ⭐️葡萄柚味道甜甜酸酸, 十分開胃。用餐前飲一啖,胃口立即大開。⭐️Romantic ⭐️甜甜地,上面有兩粒鮮荔枝肉,荔枝肉好大粒好多汁,肉質鮮甜。荔枝肉夾埋杯飲品一齊飲,真係絕配。⭐️Pancake with Cajeta ⭐️呢個pancake 好鬆軟,加上羊奶焦糖醬,原來一啲都唔騷,仲甜甜地好好味。另外可以自選一種味道的雪糕,加埋一齊食。⭐️Beefy Burger ⭐️漢堡牛肉的肉質鮮嫩,油脂分布得啱啱好。我哋今次係星期二
⭐️Taco - Braised Beef ⭐️
⭐️Before Dating ⭐️
⭐️Romantic ⭐️
⭐️Pancake with Cajeta ⭐️
⭐️Beefy Burger ⭐️
漢堡牛肉的肉質鮮嫩,油脂分布得啱啱好。
我哋今次係星期二去,餐牌上見到逢星期二叫三件Taco,可以加$1多一件,真係超抵,下次叫多幾個朋友一齊來食。另外,星期二仲可抽牌以獲得三折或者七折飲品優惠添。