2023-10-28
今日同女朋友黎到荃灣Plaza88呢邊食野, 因為星期五晚驚多人食, 我地一早就book定位黎到見到間餐廳都幾full, 好多人食, 有分室內同室外位我地一人點左個菜, 分別點左卡邦尼意粉同埋蘑菇瑞士漢堡首先, 卡邦尼意粉,意粉煮得岩岩好, 都彈牙, 卡邦尼汁好濃,可以好掛到係意粉上面, 幾出色 跟著係蘑菇牛肉漢堡, 呢個漢堡黎到個陣大大個, 外觀100分!牛肉漢堡扒煎得香嫩多汁, 搭配埋好厚既大啡菇, 口感就好似一塊好厚既扒咁, 但係又唔會好膩, 加埋蕃茄同埋生菜, 口感好豐富, 味道都好好漢堡既麵包都鬆軟, 如果你係個漢堡迷, 呢個蘑菇牛肉漢堡絕對會令你愛不釋手!跟漢堡既就仲有薯條, 上黎個陣仲係熱辣辣, 應該係新鮮炸起, 咬落去仲好脆, 粗度都幾好, 幾有口感, 唔錯總體來說, 呢間餐廳既食物都好食, 而且餐廳既環境都幾好, 會一路播著歌, 今日隔離枱生日上蛋糕個陣仲播生日歌, 待應既服務態度都好好, 不過就要講英文溝通, 如果你搵緊一個有氣氛, 又好食既餐廳, 我強烈推薦你黎呢間餐廳一試, 絕對唔會失望
黎到見到間餐廳都幾full, 好多人食, 有分室內同室外位
我地一人點左個菜, 分別點左卡邦尼意粉同埋蘑菇瑞士漢堡