2020-07-15 1886 views
Top Blade Steak Lab (何文田)-想試好耐嘅餐廳💕 主打牛扒,同埋薯條,而且店員亦都好好,好耐心咁樣介紹一次成個餐牌俾我哋,講吓唔同牛肉嘅部位、煮法同埋人氣選擇等等,相當貼心🥰 呢度嘅氣氛環境亦都好好,不過由於相對多人,所以記得book定枱先好黎啦~-🔍 Herbly Flat Iron Steak 🥩 $150賣相好靚😍 由於餐廳推介5成熟,咁當然要試吓啦🤤 最吸引嘅係肉質鮮嫩得來,勁多肉汁真係超正😍 配上少少鹽調味,又唔會蓋過牛排嘅味😋 只可惜係份量太少,下次都係要加番50%份量先得!(+$50 120z)叫任何扒都會包薯條,而且薯條係無限添加🤤 薯條控必食🍟-食物質素:8/10環境氣氛:8/10回頭指數:8/10-📍 Top Blade Steak Lab (何文田)何文田梭椏道4A號榮英大厦地舖
Top Blade Steak Lab (何文田)
叫任何扒都會包薯條,而且薯條係無限添加🤤 薯條控必食🍟
食物質素:8/10
環境氣氛:8/10
回頭指數:8/10
📍 Top Blade Steak Lab (何文田)
何文田梭椏道4A號榮英大厦地舖
  • herbly  flat  iron  steak