2023-04-01 848 views
帶子意粉好好食~ 醬汁煮得好濃又好入味~我地事前訂咗威靈頓牛排,結果無令我地失望~ 肉好嫩之餘酥皮又唔會散,只係配上三色豆有啲特別。餐廳好貼心咁幫我地分成三人份,唔洗我地自己再切。我地叫咗梳打特飲,賣相真係一般,但飲落都感覺到有用心調。朋友叫咗杯ocean,賣相好靚又好飲,可惜唔記得影低。我地仲叫咗甜品畫碟,字體真係好靚,非常推薦!不過有大家嘅名所以唔方便post出嚟~ 甜品就一般~平日夜晚都幾full booking,同埋大部份都係舊客人,同侍應關係都唔錯。侍應都好主動幫我地影相同落單,我地成日都叫錯咗佢地過嚟,但佢地都無介意,仲同我地傾計~ 整體嚟講係一間幾舒服同適合吹水嘅地方~

帶子意粉好好食~ 醬汁煮得好濃又好入味~

2023-03-23
$300 (Dinner)