2024-10-27 101 views
成日都知道上環有好多嘢食,日式舖頭都有唔少,咁啱見到呢間小店!見到價錢都幾公道,無論係熟食嘅丼飯去到壽司🍣~刺身❤️~甚至係燒物😉~都有!見到仲有位,所以就入去諗住同friend一齊試吓!比想像中更加好啊,我哋好耐冇食刺身叫咗個1️⃣特選刺身盛裏面包含嘅刺身有:三文魚(4片)、油甘魚(4片)、赤身(2片)季節魚(2片)、赤蝦(2隻)每一塊都超級厚啊,本身都好掙扎,諗緊叫丼飯定刺身,最後唔想食太飽就叫咗刺身~~點知每一塊都咁厚真係好滿足啊😋😋😋😋2️⃣燒三文魚三文魚都係一個我好鍾意食嘅魚,同埋諗住可以試埋燒物,所以就試吓!因為見到價錢公道同埋份量都好大呀,所以覺得真係好抵食呀!值得推介!3️⃣吞拿魚小卷好少食到小卷係可以裏面咁多吞拿魚蓉㗎~~真係好驚喜呀!仲要喺小卷上面再鋪多一層吞拿魚蓉!

見到仲有位,所以就入去諗住同friend一齊試吓!

比想像中更加好啊,我哋好耐冇食刺身叫咗個
1️⃣特選刺身

裏面包含嘅刺身有:

2️⃣燒三文魚

3️⃣吞拿魚小卷

好少食到小卷係可以裏面咁多吞拿魚蓉㗎~~真係好驚喜呀!
仲要喺小卷上面再鋪多一層吞拿魚蓉!