2016-02-21 2377 views
朋友就個人放工中間點random揀左呢個鰂魚涌餐廳,原來圖書館一路行入去有咁隱秘既屋村,同埋小店。裝修有心思,好乾淨,廁所都好乾淨。最重要係d野食每碟都熱騰騰拎上來,係大大大大大大加分!生菜包好好食,唔知有無得加生菜、因為已經好食到我地最後就咁食d肉碎都lam晒痢喇。平時唔食柚子既我見朋友不停夾柚子沙律,先發現呢度既柚子唔酸,好好食。小食拼盤小,並唔小,四人食剛剛好!個春卷點解可以咁脆又唔油?!大讚呢個春卷啊!炸魚餅同蝦餅都好正。豬頸肉唔錯唔會好漏。炸雞翼好似炸壕咁大隻咁厚身既?!有肉汁啊!不過相比之下無其他咁有驚喜!南姜椰汁雞湯,唔太覺落味精,可能有,但應該唔多,椰汁位剛剛好唔太搶、好多番茄同菇,好飲又好食。泰式金邊粉好食wor!好Q!可以最後太飽食唔曬,但忍唔住打包拎番工食埋去。可惜無烤餅賣,其實好想試埋烤餅配咖哩!最後每人大概百幾蚊消費za好抵食!我地四個人食到好滿足!

裝修有心思,好乾淨,廁所都好乾淨。

最重要係d野食每碟都熱騰騰拎上來,係大大大大大大加分!

炸魚餅同蝦餅都好正。豬頸肉唔錯唔會好漏。

可惜無烤餅賣,其實好想試埋烤餅配咖哩!

最後每人大概百幾蚊消費za好抵食!我地四個人食到好滿足!
炸雞翼
泰式金邊粉
柚子沙律同生菜包
小的小食拼盤
2016-02-18
$120 (Dinner)
Celebration
Birthday