2024-10-15 290 views
上網見到呢間泰菜好似好正咁,happy weekend 去完慈山寺就落咗嚟食。 Pad Thai 推介賣相已經冇得頂,有個蛋花包住個麵。而且裏面有好多唔同嘅海鮮,青口大蝦魷魚都有! 我覺得餐廳都好細心,將啲花生粒同辣椒粉青檸都放喺側邊,自己自行配搭。個面調味酸酸甜甜,而且乾濕程度啱啱好!蒜蓉炒泰國椰菜苗大大碟之餘仲好有鑊氣,落咗好多蒜蓉,所以成個餸都好惹味! 而且軟硬程度啱啱好。 炭燒豬頸肉 推介用炭火燒完個邊小小焦脆卜卜好好食,仲有炭爐嘅香味。價錢唔算貴,仲有好多片,個醬係啲甜酸醬,食落去解左油膩感。酸粉絲沙律呢個食得辣嘅朋友一定好鍾意,唔記得咗嗌小辣,所以食落都幾辣。 估唔到佢仲有好多海鮮,魷魚大蝦青口都有,而且亦都好大份,下面仲有粉絲同生菜,係一個好好嘅開胃菜。 嘢食好食,座位寬敞舒服。 吹住啲海風,食住泰菜好chill !

Pad Thai 推介

蒜蓉炒泰國椰菜苗

炭燒豬頸肉 推介

酸粉絲沙律

2024-10-10
$300 (Dinner)