1K
2024-12-11 265 views
🧣天氣開始轉涼❄️朋友生日🍲我帶佢黎食個熱辣辣嘅壽喜燒✈️超有氣氛呀🥳🐮岩手縣和牛&澳洲和牛西冷:靚牛肉配壽喜燒真係超幸福呀😍套餐有牛肉🐃亦都有豬肉🐽可以選擇😋我哋好鍾意食牛肉🥩特別係和牛✅所以就揀咗兩款牛肉😍岩手縣和牛超肥美👍油脂平均🔥點埋生鷄蛋一齊食🥚yummy 🤤澳洲和牛西冷嘅牛味好濃郁🌈超級正呀💯🍲壽喜燒黑松露燉飯:啱尾用埋個壽喜燒汁煮番個黑松露燉飯就perfect喇✅甜甜嘅壽喜燒索晒落啲燉飯入面🍚入口仲有淡淡嘅黑松露味道👅唔錯👍🦪味噌芝士蠔鍋:芝士控嘅驚喜🧀邪惡但超惹味👿入面仲有四隻好大隻又肥美嘅蠔🦪真係不得了呀😋🐣唐揚爆谷雞:好大份炸鷄🐤配酒就一流喇🍻🍳明太子玉子燒:hubby最愛食玉子燒🧈呢個熱辣辣嘅明太子玉子燒即叫即做🔥做小食就啱晒啦✅🍑柚子水果茶:可以揀茶底☕️呢杯柚子水果茶就揀咗鴨屎香烏龍茶✅唔錯👍🍍菠蘿水果茶:呢杯就揀咗冷泡阿蕯姆紅茶茶底☕️入口清清地✅都幾大杯💯

🐣唐揚爆谷雞:好大份炸鷄🐤配酒就一流喇🍻