今次去旺角唔係買「癈水」!發現到間正嘢梗係要同大家分享下!呢間正嘢叫《SHAKE !T》,即係飲Shake啦😍😍專登去買因為好想飲shake!去到發現唔止有Shake,仲有好過份嘅窩夫🧇!每杯Shake同每個窩夫🧇都係即點即製,保證新鮮熱辣!而且樣樣都有好口味可以揀!我地就揀咗呢幾款🥤🧇越南紅火龍果薄荷奶昔🥤奶昔上面加咗新鮮火龍果肉,另外係奶昔入面配咗薄荷,令炎炎夏日帶黎一陣爽爽舒適口感!泰國金枕頭榴槤奶昔🥤榴槤當造季節,榴槤粉絲嘅我哋點可以錯過!奶昔加埋新鮮榴槤果肉,啖啖榴槤香味!台灣愛文芒果窩夫🧇窩夫係即製,已經係好脆香!上面除咗加入芒果醬同芒果肉之外,仲配埋女士最愛嘅桃膠同奇亞籽,超好味呀!朱古力卡士達窩夫🧇每間舖頭有朱古力嘅我都會忍唔住order!呢個朱古力仲要有埋custard😍😍😍勁濃香呀!樣樣都咁正,經過旺角記得唔好錯過呀!🥤🧇:SHAKE !T📍地址: 旺角豉油街25-31號地下4A號舖#奶昔 #窩夫 #foodie #高質 #旺角 #旺角美食 #香港美食 #打卡 #Wafflehk #外賣
今次去旺角唔係買「癈水」!發現到間正嘢梗係要同大家分享下!

越南紅火龍果薄荷奶昔🥤

泰國金枕頭榴槤奶昔🥤

台灣愛文芒果窩夫🧇

朱古力卡士達窩夫🧇

樣樣都咁正,經過旺角記得唔好錯過呀!

🥤🧇:SHAKE !T
📍地址: 旺角豉油街25-31號地下4A號舖

2024-07-04
$80 (Tea)
  • 泰國金枕頭榴槤奶昔
  • 越南紅火龍果薄荷奶昔