一行8人, 上星期五去食, 叫左:1)大腸+墨魚2)鵝肉+珍肝3)石榴雞4)蠔餅5)雙面黃6)沙爹菜遠7)胡椒豬肚湯大腸+墨魚–普通啦! OK啦鵝肉+珍肝-一問價錢150蚊, 打左個凸, 但D同事話OK, 所以叫左. 正! 好在有叫咋! 鵝肉就普通, 但珍肝真係好正好正, 甘香, 滑, 大家必試, 不過如果夜去, 要先定.石榴雞–好好好好好…味, 也是一定要試.蠔餅–好味, 好多蠔仔雙面黃–超好味! 我正宗, 吃到小時候的味道沙爹菜遠–麻麻地! 如果人數不多, 可不叫胡椒豬肚湯–OK! 不錯配醬的甜醬油非常正宗, 黑黑的. 正!總括來說, 真的不錯, 一定有下次, 因為未試佢地的甜品.服務方面, 佢地人手好似好唔夠, 不過都算唔錯. 但不知可故, 茶壺不肯放枱面, 禁多客人咪成日都要”JUMP”, 咪加多左員工的工作量囉?!食禁多野, 以為好貴, 點知都係7XX, 抵到爛!
一行8人, 上星期五去食, 叫左:
5)雙面黃
6)沙爹菜遠
7)胡椒豬肚湯

大腸+墨魚–普通啦! OK啦
石榴雞–好好好好好…味, 也是一定要試.
蠔餅–好味, 好多蠔仔
雙面黃–超好味! 我正宗, 吃到小時候的味道
沙爹菜遠–麻麻地! 如果人數不多, 可不叫
胡椒豬肚湯–OK! 不錯
配醬的甜醬油非常正宗, 黑黑的. 正!

總括來說, 真的不錯, 一定有下次, 因為未試佢地的甜品.

食禁多野, 以為好貴, 點知都係7XX, 抵到爛!