2020-07-07
🇭🇰東寶小館·呢間平時超多人等位架 但係因為我哋一路都打唔通去book 所以唯有walk in去撞下運氣啦 點知細檯又真係有位喎 超好彩😍😍·風沙雞(半隻) $290呢個超好食🤤🤤🤤佢個皮係真係勁脆 而且唔會完全唔會油膩 頭頂嗰啲炸蒜又係超夾🤤🤤佢個雞肉係整得勁嫩 成個都係超好食 不過我就覺得呢個價錢有啲啲貴 但係真係好食既😈·椒鹽鮮魷咀 $168呢個又係超好食 佢個鮮魷咀係勁有咬口 又唔會煮到過un 而且椒鹽味好夠得黎唔會太熱氣😏不過佢唔係成兜都係鮮魷咀😂😂佢下面有啲係炸馬蹄 冇咁開心 我會寧願佢細碟睇 咁樣感覺滿足啲 雖然佢個馬蹄其實都唔差🙊🙊🤣·墨汁墨魚丸 $178呢個我哋係見到網上面勁多人推介 我哋之後加單嗌既 佢真係超得意 唔似大排檔有既嘢 佢個意粉就冇乜特別啦 不過呢兜野係罕見地墨魚多過啲意粉既 超有誠意😈而且佢啲墨魚超級新鮮 勁有咬口 而且真係好多 食到超滿足🦑·細鴨汁荷葉飯 $108我覺得呢個相對黎講就冇咁驚艷啦 可能因為佢入邊嘅配料少啲🤔但係佢個飯係炒得幾好食嘅 粒粒分明得黎好有荷葉味 不過就好似少咗啲肉味咁🙊😂😂😂·#rbyeat#rby港式#rby北角·📍北角渣華
風沙雞(半隻) $290
風沙雞