2023-07-03 126 views
好岩一大班人一齊坐低傾吓吹水,食物質素不俗。-西班牙傳統香燒乳豬 $268(超推)好少係香港食到啲咁特別嘅西班牙菜(Cochinillo Asado)。烤乳豬超正,香料醃得好夠味。而且肉質好柔嫩又多汁。皮面金黃酥脆,超級酥脆,食落個口充滿了香氣,而家我都仲回味緊😋-龍蝦汁大蝦海鮮闊條麵 $148Topping 有好大隻既虎蝦、仲有唔少蛤蜊。而龍蝦湯汁好濃加上海鮮既鮮味、麵條的口感都算相互balance,整體都唔錯,多料夠味。-Nuts $40一坐底就有nuts,但冇腰果有少少失望。-Sexy on The Beach $78杯野好打卡able , 有少少水果香氣,vodka 都易口,喝起來相對柔和,好容易入口。-Margarita $82Margarita 係好經典雞尾酒,飲落有淡淡的橙香,都fresh 既。-
好岩一大班人一齊坐低傾吓吹水,食物質素不俗。
西班牙傳統香燒乳豬 $268(超推)

龍蝦汁大蝦海鮮闊條麵 $148
龍蝦汁大蝦海鮮闊條麵

Nuts $40
一坐底就有nuts,但冇腰果有少少失望。
Sexy on The Beach $78
Margarita $82