2022-05-25 32 views
真係好耐都冇去過酒吧啦。 知道沙田開左呢間新野,等左好耐終於有機會黎食啦。 呢度係麗豪酒店,好易搵,環境又好。 今日有啲悶熱,冇咩胃口,最好就係食串燒飲返杯。 入到黎真係幾好氣氛,有波枱,飛標,環境好靚。 張吧枱都好吸引。坐底侍應都好好服務,本來想叫啤酒,佢地推介左杯 Long Island 比我, 又唔錯wor。跟住就叫串燒,佢都係即叫即燒,好好味。 叫左:雞翼,雞串,豬軟骨,魷魚,翠玉瓜,豬頸肉,焗生蠔。 佢既串燒肉都幾新鮮,燒完唔會好硬。 而且佢地既支鹽粉可以較辣度。 我要小辣,好野味,超好食。 慢慢送酒都係好夾。 而焗生蠔都好得,剛剛好熟,入面熱得黎仲係好啫喱狀,而且好大隻。 最鍾意佢勁多蒜蓉,超香。 下次可以叫多啲朋友一齊黎玩㖭。 沙田有間咁正既吧真係好。
今日有啲悶熱,冇咩胃口,最好就係食串燒飲返杯。
跟住就叫串燒,佢都係即叫即燒,好好味。
下次可以叫多啲朋友一齊黎玩㖭。
沙田有間咁正既吧真係好。
2022-05-24
Type of Meal