2021-05-27
我平時都鍾意食pizza 難得屋企附近開左間pizza 店 咁緊係要幫襯下佢細細間咁 堂食位唔多 所以堂食就要睇運氣有冇位囉咁我就外賣返屋企食佢d pizza 放晒出黎 可以睇下佢邊款吸引d 再嗌😛😛除左去收銀點餐 佢仲有部自助點餐機 可以係部機點完 就等number 叫 就去拎 好方便今次我就叫左佢招牌mama mia 薄餅 佢仲有個藍芝士可以點最後既餅皮所以唔洗驚食到最後冇晒料 個餅皮加埋個藍芝士都好春 好好味😛😛蒜油大蝦意粉有d 草香既辣味 唔係果d 死辣 加上d 意粉煮得岩岩好 所以好好食 👍👍佘均益辣味雞翼本身想叫燒烤醫雞既 不過店員話依隻雞翼好特別 好好味 咁就試下佢我本身唔食得好辣 但依個雞翼就唔係算太辣我都食得到👍👍加上佢仲有個藍芝士醬點 點完又有d 辣又有d 芝士味 令到隻雞翼變得好特別個味道係出面好少食到同埋佢炸得好脆 即叫即炸 熱辣辣 正👏👏個袋都好靚 d 野拎到返屋企仲係好熱👍👍店入面仲有部機比你買野飲👏👏
佢細細間咁 堂食位唔多 所以堂食就要睇運氣有冇位囉
咁我就外賣返屋企食