2023-11-20 18 views
今日出旺角買野,食埋野至返屋企,餐廳位置旺中帶靜,四周放滿成雙成對既貓頭鷹,感覺溫馨!好啱同男朋友或者閨蜜嚟食野。我地叫咗一個set,再單點小食。吞拿魚碎蛋沙律好俾貨,份量好多,有唔同品種嘅新鮮沙律菜之餘,上面仲有吞拿魚碎蛋,有驚喜!香煎比目魚扒配乾蔥白酒忌廉汁既比目魚份量足,煎得剛剛好,魚皮煎到香脆,而魚肉仲保持Juicy嫩滑。第一次試乾蔥白酒忌廉汁,味道好特別,同比目魚幾夾,唔會太漏。蒜香牛油汁鮮魷魚青口車里茄意粉食落唔會乾身,而且鮮魷同青口都幾新鮮,讚!自家製鮮忌廉薯蓉非常香滑,加左忌廉但唔會食到漏,入面有黑椒碎,帶起左薯蓉味道,有唔同層次。至於柚子蜜糖雞翼就香氣十足,而且雞翼食落啖啖肉,正!飲品方面,番茄湯酸酸地好開胃,熱檸茶就啱哂呢兩日涼涼地既天氣飲。

Type of Meal
Dinner