Hiring
$20,000-$25,000
Monthly (Negotiable)
2012-05-05 561 views
因為太座生日,所以特別豪一次同佢去左101既「田舍家」食餐好既。特登book枱食最貴既爐端燒。一開始就點左個刺身拼盤,當中最like個海膽,其他刺身都好新鮮又鮮味。之後已急不及待開始爐端燒。全部食材放係你面前俾你自己揀,個師傅燒好之後就用個木撑遞俾你,好有風味。雞肉丸個醬汁配得幾好味,ok和牛串真係超好味,燒得剛剛好,牛味勁濃,肉汁好juicy,正 ~燒蝦都好大隻,肉質好嫩又彈牙,蝦頭仲有好多蝦膏,好味燒榮螺就好爽口鮮味,精髓係佢個湯,有著淡淡既酒香,good 店長推介Kinki魚,話每日只得20條,而且見到枱枱都有叫,所以都叫埋一份。條魚個樣好似無乜特別,但燒完之後可以成條企直放係碟度,都幾特別。條魚外脆內嫩,燒得真係唔錯,難怪枱枱都叫,但係就成千蚊條,有d貴囉……太座就狂點冬菇、粟米、蕃薯黎燒,雖然都好味,但黎得當然係食正野架嘛…. Overall 呢餐都好滿意,店長服務都好好。太座食完已經問我幾時帶埋囝囝再去食過,但我諗我要草下錢先,哈哈 ~

刺身拼盤
師傅
雞肉丸個醬汁配得幾好味,ok
雞肉丸
和牛串 (右邊)
燒蝦都好大隻,肉質好嫩又彈牙,蝦頭仲有好多蝦膏,好味
燒蝦
燒榮螺就好爽口鮮味,精髓係佢個湯,有著淡淡既酒香,good
燒榮螺
Kinki魚
蕃薯
Overall 呢餐都好滿意,店長服務都好好。

刺身拼盤
師傅
雞肉丸
和牛串 (右邊)
燒蝦
燒榮螺