2009-09-18
一路都知金鍾3寶(conrad, island shangri-la, marriot) o既buffet都唔差, 但個人主義關係我食o黎食去都係Marriot (因為已經夠好味, 唔想轉). 偶然一次公司請客, 就揀o左Conrad食lunch buffet, 好夥! 唔洗錢有得食, o岩晒我心意啦!lunch buffet食物總類唔算好多, 但貴精不貴多, 有凍龍蝦(任食, 冇人會爭食), 即開生蠔好新鮮, 呢次o既蠔比較細, 但都好新鮮, 不過我都係鍾意食肥大肉厚果隻type, parma ham, 燒牛肉, 燒羊架, 魚生, 壽司, 燒味, 蒸魚(斑).....全部都有水準, 好味!!埋單3xx一個人...以lunch buffet o黎講有dd貴, 但唔洗自己比就話之佢啦!下次去金鐘食buffet唔洗食死一間喇, Conrad都係好好o既choice!