今日中秋 去酒樓食飯又多人又貴 咁就嚟咗呢間野食啦😗佢有兩個門口 一個寫詠藜園 一個寫巧膳坊 但係個menu係一模一樣嘅 我相信野食質素都係一樣㗎啦😂知道呢間最出色嘅係擔擔麵 咁我地就叫咗兩碗 兩碗都係辣嘅 呢碗擔擔麵特別嘅係 佢嘅肉同花生係喺麵嘅下面 而唔係上面😮 啲麵條好彈牙 好好食 另外見到menu有個叫改良擔擔麵 唔知有咩分別㗎呢🤔糖醋魚塊就正正常常 唔係太甜又唔係太酸 份量就少咗少少啦😬蔥油芝麻薄餅幾鬆脆 如果鍾意食蔥嘅可能嫌佢少蔥 但係我就覺得啱啱好🙊炸饅頭外脆內軟 熱辣辣食好好味😛最特別嘅一定係呢碟螞蟻上樹🤤 侍應特登同我地講 醬同粉絲係分開上嘅 等我地自己撈 嚟到嘅時候 個粉絲好多 粉絲炸到好鬆化 個醬就叫咗辣嘅 所以有肉碎 芹菜 辣椒 食落唔算太辣 配粉絲食好正⭐️好推介大家食擔擔麵同螞蟻上樹 真係好好食 可惜本來想叫嘅椒鹽豬手賣晒 下次再去食過😋
今日中秋 去酒樓食飯又多人又貴 咁就嚟咗呢間野食啦😗

糖醋魚塊就正正常常 唔係太甜又唔係太酸 份量就少咗少少啦😬