2013-07-14
有一日gei星期日, 同男朋友行行下街, 諗著dinner食咩好, 佢就帶左我去試呢間位於西環gei-->巴依餐廳。因為驚星期日會多人同full booking, 所以打去問下情況同book位, 好彩~~~book到, 可能因為我地得2個人, 容易安排到不過, 建議大家都係打去book左位會安全d 一打開門, 已經嗅到陣陣強烈gei羊羶味, 喜歡食羊的人, 應該會大流口水.....個餐牌經我們翻完又再翻後, 最後都係決定點 "精選2人餐" 份量蠻多的一說菜, 豆腐好滑, 但味道略鹹 十分普通, 並不是特別好食最欣賞呢道路!可以一試!印象中, 好似係加左差價轉左呢道菜, 羊扒大大件, 可直接用口撕開來食, 感覺很豪邁 但有少少失望, 因為沒有印象中好食, 因為羊除了羶味, 沒有味道, 不過幸好孜然粉搭夠其實每碟餸gei分量都比較多, 搵多d人一齊share, 可以試多d唔同gei野決定左下次會繼續幫襯!!!
個餐牌經我們翻完又再翻後, 最後都係決定點 "精選2人餐"
份量蠻多的一說菜, 豆腐好滑, 但味道略鹹 十分普通, 並不是特別好食 最欣賞呢道路!可以一試! 印象中, 好似係加左差價轉左呢道菜, 羊扒大大件, 可直接用口撕開來食, 感覺很豪邁 但有少少失望, 因為沒有印象中好食, 因為羊除了羶味, 沒有味道, 不過幸好孜然粉搭夠 其實每碟餸gei分量都比較多, 搵多d人一齊share, 可以試多d唔同gei野
決定左下次會繼續幫襯!!!